KM-tronics is begin mei opgericht. Dit bedrijf is opgericht om de Saab markt en overige automotive markt op een schaal grote te kunnen voorzien van gereviseerde auto elektronica. Wij zijn vanuit de hobby sfeer 5 jaar geleden gestart en hebben inmiddels tussen de 15000 en 20000 Saab's verder opweg geholpen met gereviseerde elektronische producten. Dit aantal groeit iedere dag hard door en dat is ook precies ons doel. Tuurlijk we zijn een bedrijf, maar wel een met een passie voor de automotive wereld!

 

Zo is het ons doel om voor automotive elektronische producten een goedkope, gereviseerde oplossing aan te bieden om op die wijze iedereen te kunnen helpen. Van de merk specifieke enthousiasteling tot de woon-werk rijder die zijn auto nodig heeft maar wel zo goedkoop en kwalitatief mogelijk wilt laten rijden.

 

In de afgelopen jaren is KM-tronics vanuit de hobby uit altijd bezig geweest met het reviseren van ECU's voor Saab. We doen dit inmiddels ook voor andere merken. Het loont daarom altijd om even te vragen of wij in staat zijn ergens naar te kijken. Op die wijze is namelijk te zien of wij iets kunnen betekenen voor u! We staan u graag te woord en horen graag uw verhaal m.b.t uw defecte product.